lördag 3 december 2011

LOVE NEVER ENDS

J
*JU*
*JUS*
*JUST*
*JUSTI*
*JUSTIN*
*JUSTIND*
*JUSTINDR*
*JUSTINDRE*

*JUSTINDREW*
*JUSTINDREWB*
*JUSTINDREWBI*
*JUSTINDREWBIE*
*JUSTINDREWBIEB*
*JUSTINDREWBIEBE*
*JUSTINDREWBIEBER*
____l_l_____
FIN GRAN VAA? HAHAHAH ;D^^




SILENT NIGHT

HEJ, bloggade ej igår för jag var hemma hos mana, med moa också. Vi hade jätte kul och bakade m.m.^^
nån bild dyker nog upp nån dag framöver eller så. Jag såg breaking dawn part 1 med Linn idag, så nu har jag sett den på bio tå gånger hon hade nämligen ingen att gå med för hon hade inte tid när alla andra gick, så jag offrade mig och såg den igen men det gör ju inget! Det var bara kul. Har faktiskt inget att skriva just nu, men det kommer mera senare!
hejdååååå


torsdag 1 december 2011

JUSTIN BIEBER




ur gulliga, snygga och fina justin bieber, stolt belieber^^<3
never say never!

I´M TELLING YOU WHY..

NY MÅNAD,
NYA DAGAR,
NYA ANDETAG,
NYA PROBLEM,
TA DET DET SOM DET KOMMER.


//michaela

ON OUR WAY BACK DOWN TO EARTH

                                                Biebs, och hans söta lillasyster! aww^^
HEJ, blev dåligt med inlägg igår och hoppas inte att det upprepas. Idag gick jag hem till Mana och vi skrev allt vi behöver till imorgon, jag, mana och moa ska ha lite tjejkväll med film, baka osv osv. Imorgon är det freeedaag! super duper bäst!
Har nyss satt upp två nya Justin Bieber afficher som jag fick av Matilda igår, jätte gulligt^^<3
 

onsdag 30 november 2011

ALLA VILL TILL HIMLEN, MEN FÅ VILL DÖ..

hej, blivit dålig uppdate idag i know men aja. Nyss duschat. Var med mana efter skolan HAHAH, igen. Sen hade jag träning och ja. det var typ allt. Jag kan skriva mer imorgon nu ska jag kolla tv tror jag eller så sova tror jag x)

//michaela

tisdag 29 november 2011

YOU WOULD NOT BELIVE YOUR EYES..

Hej, det var ett inte roligt topmodel avsnitt idag det var liksom bara en messa flashbacks inte kul inte kul. Brukar åtminstone vara roligare! åt för ett tag sen eller ja rätt länge sen men. Onsdag imorgon trevligt och otrevligt. Finns inget kul på tv just nu så jag ska kolla igenom engelskan sen vet jag inte vad jag ska göra. Men jaja, detta blir sista inlägget idag så kommer det mer imorgon hejdå!

CHRISTMAS TIME


collage made by me ^^
bildkälla: http://weheartit.com

JAG ÄR KUNG, KUNG..

hej lovers! HAHAHA, skämtet x)
Idag var dagen okej, och jag längtar tills lovet, och om två dar är det 1 december! dö gött eller hur? sen är det bara 24 dagar till julafton, aahhh längtar! ^^
hehe, armana vet vad hon ska få för telefon. Minns inte vilken men aja. Jag var hos henne efter skolan idag och gjorde engelska och så. Stod i matan idag igen hela veckan u know? idag stod jag vid stora och shit alla 6,7,8&9 kastade brickorna och allt!
men aja, hejdå så länge!

/michaela

måndag 28 november 2011

ME LIKE..



få av de kläder jag skulle vilja haaaaaaaa!^^<3
fina/fula? alla har en åsikt, eller?


/michaela

WHEN YOU GO DOWN..

uh, hej igen x)
blir lite tjatigt kanske men om ni skulle förstå hur trist jag har just nu så skulle ni fattat. Hela denna veckan ska jag och Moa, Armana & Blend stå i matan. Det ska alla sjuor göra 4&4 i en hel vecka och så har det varit i flera år tillbaka i tiden. Det var sjukt jobbigt för "chefen" där ville ha allt perfekt och jag hade inte ens fått reda på var jag skulle lägga tallrikar och brickor, bestick och allt sånt så jag hade lite panik medans hon gick och skällde på mig för jag inte visste vart jag skulle lägga saker.
Kommentera om ni vill ha frågestund och skriv frågor osv osv ni förstår!^^<3

//michaela

OM DU VISSTE ALLT DU INTE VET..


                                                       
hej, checkar runt på olika klädhemsidor som gina, bikbok, h&m och så. Finns snyggare kläder på nätet än i butikerna eller iaf det man ser där finns inte allt i butikerna så man bara uh, hittar en massa saker jag gärna skulle vilja ha men kan inte köpa något till mig denna och nästa månad alla pengar försvinner till julklappar. Idag skrev jag ett litet "brev" som jag ska lämna till en viss tjej som gör mig galen inte på kärleks sättet utan ja..vi har bråkat. Och hon är sjukt falsk så man drunknar när man ser henne och allt möjligt men vill inte sprida ut det här, hejdåå "så länge" HAHAHA

//michaela

LALALALALALAAA..


hej..är inte på toppen humör nu, väldigt trött & sur och ja. Hoppade över träningen pga av det tyvärr. Ikväll får man väl då lägga sig tidigare än igår så man lyckas bli lite piggare imorgon. Idag följde jag med Mana hem, vi hade väldigt kul tsm. Har tänkt börja lägga upp bilder alltmer men jag vill helst att man inte ska kunna spara mina bilder till sin data innan jag börjar lägga ut mer. Tills dess kan jag lägga ut andra bilder om det önskas eller så. En frågestund eller något sånt hade väl kunnat bli bra? :)<3

kommer mer inom kort!

//michaela

söndag 27 november 2011

"YOU BETTER NOT CRY..."

hej, försökte göra en header men det blev inte bra helt enkel. Kanske ger det en chans en annan dag men så länge får det se ut som det gör. :)
Stormen fortsätter & blir inte bättre bara värre! Känns som hela huset ska rasa och allt möjligt. Än så länge har jag inte spridit bloggen så mycket så det är ej många som ens vet att den finns så jag ska ta mig lite tid till att göra det nu.
//michaela

"DONT YOU BUY ME NOTHING.."

hej, jag har nog bestämt att jag börjar blogga direkt det är så roligt!
Igår tillbringade jag dagen med moa på Väla, köpte några få saker jag kan visa upp senare kanske. Mest julklappar till människor och en födelsedags present till min lillebror så det är nog inte särskilt intressant ändå :)
Moa sov över at my house i fredes till lördagen. Det var dö kul med henne och när vi skulle äta bakadpotatis, HAHA jag tycker det är så kul. Så skulle Moa ta skinka och vitlökssås så råkade hon säga kyckling i stället. Och hur gott låter kyckling och vitlökssås? inte jätte gott va^^
Det är första advent idag ju och jag ser verkligen i framemot julen, om man räknar bort snöbollskrig osv osv. Julskyltningen blev inställd för att det är värsta dumma stormen ute. Så imorgon ska Armanas pappa köra henne och mig till skolan skönt, för cykla hade ej gått! ^^

/michaela

WITH YOU

ska börja göra en header? får se hur det går, jag är inte särskilt bra på det men aja. Ska börja sprida bloggen till mina vänner och sen får vi väl se hur det går. Med uppdatering och allt. Hoppas på att få en ny Iphone i julklapp och då blir det klart bra uppdatering eftersom jag kan mobilblogga! visst kan jag det med den jag har nu med men det fungerar inte lika bra så, men testa nån gång kan jag göra :)

//michaela

HEY LOVE

hej, testar olika bloggsidor och tror den här kommer funka bra, jag vet inte den känns väldigt okänd en det kanske den inte är. Det var lätt att göra en egen design osv, vilket jag tyckte var bra! :)
vi får väl se hur det blir kanske inte börjar blogga direkt jag är osäker men vi får se.
//michaela

btw, min kompis har en modeblogg med bra uppdatering och så kika in där!

http://goahead.devote.se
http://goahead.devote.se