lördag 4 februari 2012

Party rock

Hej, var på Linns fest igår! Den var grym. Hade kunnat gå på sånt flera gånger, jag som alltid trott äsch det är inget för mig sånt är ju riktigt tråkigt. Men NEJ hahahah, skit kul var det iaf :)
Ska ha släkt kalas idag med släkten på pappas sida, kommer alltså ej bli inlägg jo maybe vi får se!
Puss
har ingen bild från igår så here comes en gammal

fredag 3 februari 2012

WOHOOO

Hej, haha. Dagen har varit typ hel grym, inte hela men nästan. Sista lektionen som är en timme skrattade jag och skrattar och skrattade, min ena lärare skrek högt i hela klassrummet på mig och Armana. Och då slutade hon men jag började ännu mer. Hela klassrummet blev kaos och allt. Min andra lärare kom fram till mig och då skrattade jag fortfarande så sa hon att jag skulle gå ut i korridoren och ta en promenad och dricka vatten. Om ni bra visste som jag skrattade, fortfarande ja. Och jag var borta i tio minuter men jag skrattade ändå jag gick tillbaka och skrattade lika mycket, nästan mer. Alla killar klappade åt mig och jag fortsatte. Kan inte förstå att jag skrattade en hel timme! Helt crazy
I'm the best fuck the rest! Hahaha nä älskar hela världen puss

YEAH

Hej, har mellan rast nu och igen trendar Justin Omb vi är bäst!

torsdag 2 februari 2012

Say that you love me

Hej, har blivit väldigt många inlägg idag. Men strunt samma. Var glada att jag ens uppdaterar eftersom jag verkligen är sämst på det. Jag måste verkligen ha sommarlov det är en evighet dit men jag längtar så mycket, redan. Det känns bad men det är så. Ska ta en snabb dusch och sen blir det tv tittande. Imorgon ska jag på fest och jag har en hel del att göra först, handla present och en vit tröja till mig själv. Det lät inte mycket men ändå. Puss
Fail bild

#17milionbeliebers

Omb, kan inte tänka mig att lille Justin från lilla stratford i canada verkligen har 17 miljoner fans! Är stolt över honom och han har verkligen lärt oss att aldrig säga aldrig!
Love

My bestfriend

Hej, min vän Armana som jag skriver om och brukar träffa osv väldigt ofta kallar jag också för Mana och Manis så ni vet det. Tänkte att ni blev lite förvirrade jag vet inte, hahah
Kram

Bestfriend

Hej, jag och bästisen åkte till mc donalds. Vi hade super kul fast vi stötte på en aning problem på vägen tillbaka osv. En sån här dag gör man gärna om flera gånger!
Kram

That should be me

Hej! Har rast nu eller ja vi har vikarie så vi fick extra rast, SWAG va!
Jag och Armana har tråkigt, slutar tidigt idag så blir det mc donalds efter skolan, tummen upp!
Love

onsdag 1 februari 2012

#school

Hej, lektionen börjar snart och jag skriver senare!
17 miljoner beliebers trendar, YEAH!

Yeah

Det funkar från telefonen igen! Bra va?
Hejdå

OMB

Hej, har gjort en ny header. Den förra som Amna gjorde var också fin men jag hade inget att göra så. Har träning ikväll och jag känner verkligen att jag inte orkar men jag tror jag ska men jag vet inte. Har inget att skriva nu som sagt är jag inte på humör för något.
KRAM

#MUCHLOVE

I'll never win this game without you

Hej, sitter hemma med Armana. Vi har proppat i oss hundra miljoner frukter! Hahah. Har igentligen inget att säga just nu men jag kände att det behövdes en uppdatering. Ska logga in på datan för förstagången på en månad. Ska fixa bättre design om jag kan. Snackar val språket med Armana, det är kul och leder bara till massa skratt!
Kram

tisdag 31 januari 2012

All i need is u here right know

Hej igen, jag gjorde helt enkelt så att jag tig bort appen och ska ladda ner den igen. Hoppas det funkar. Imorgon har vi bara såhär världens tråkigaste första lektion, att läsa, i en hel timme! Det är så mycket, och min bok är så lång den tar ju aldrig slut för tusan! Men nu ska jag lägga mig och drömma bieber drömmar som vanligt, LOVE IT ;)

KRAM

I just need somebody to love

Hej, har nyss kollat på tv, att apelsin och druckit 50 liter vatten. Hahah. Och jag har en sak att säga. Blogger appen fungerar inte och jag skriver för det mesta inlägg från min telefon..alltså får jag vara inne på safari och där kan men ej ladda upp bilder när man skriver från telefonen *sad face* ska försöka fixa det!
Puss

I never wanna let you go

Hej, är påväg med bussen hem till Armana. Vet inte vad vi ska göra, vi hittar väl på något. Sitter och lyssnar Justin biebers "love me" vilka minnen den ger mig, shit! Det var skit kallt och vänta på bussen, vi missade den precis och fick vänta i 20 minuter i minus grader! Usch!
Puss

måndag 30 januari 2012

Bang Bang Bang

Hej och godmorgon på er! Snart dags för skola, idag har vi syslöjd. Förra gången failade jag rätt mycket så får hoppas det blir bättre idag. Och plus vi har en sån jätte lång skoldag. Kollar på tv nu inte för att det finns något att kolla på med ändå. Ska snart dra så får börja göra mig klar nu.
Kram

Hahaahahahahah

Kom inte på någon bättre rubrik, so that's it. H
Ska lägga mig nu ni kan ju förstå hur trött jag är av dagens händelser. Skriver mer imorgon så ha det bra :)
Sweet dreams

Hit the lights, let the music moves you loose your self tonight

Hej, denna dagen har varit så himla katastrof! Jo dagen börjar bra med att jag vaknade somnade om och helt plötsligt var klockan fem över åtta, ooops jag har försovit mig! DAMM. Inte nog med det jag missar min buss också såklart, och då är man dum ich bestämmer sig för att gå hela vägen. HAHAHA, jag är riktigt blåst ibland!hade träning innan och UH va jobbigt!
Puss

söndag 29 januari 2012

WHO DO U THINK U ARE?

hej, förlåt för det innan. Hoppas ni ej bryr er. Min dag har varit toppen tills nyss,som ni märkte antagligen men jag tänker inte prata om det igen, nej.
Har inte hunnit fotografera alla saker än bara ett få tal så ni får hålla ut och vänta ett tag till. *sad face* Hoppas att ni har haft en toppen helg! det har jag haft! bara synd att min vecka kommer börja "jätte bra" HOST. men jag klarar mig, alldeles perfekt. Man har liksom vant sig vid tillvaron av konstiga och falska människor tyvärr, ingen är perfekt men vissa människor har allmänna problem som ni vet?

PUSS

TJEJ KVÄLL

Hej, hade tjejkväll med Armana igår eftersom vi båda två fyllt år. Det var super kul och jag fick jätte fina grejer av tjejerna som jag kan visa upp lite senare, ska ha släktkalas hos mamma snart så har inte så mycket tid att visa. I alla fall tyckte jag kvällen blev lyckad, tyvärr fick vi inte en enda bra bild..:/
så tyvärr har jag ingen bild på oss att visa er..
PUSS