lördag 31 december 2011

Happy new year

Hej, och gott nytt år, nytt år och jag ser framemot det! Hoppas ni haft ett underbart år och att detta året blir ännu bättre, ha det bra!

Nyårsafton!

Godmorgon, nyårsafton idag och det ska bli väldigt kul att börja om på ett nytt år. Tänker ut lite nyårslöften och här är nån:
- fokusera i skolan, och ta det seriöst ( mer än jag gjort innan)
- inte bråka med någon. ( men det är mer något jag hoppas på)
Ska komma på nån mer men det får kg ta senare!
Hejdåå

fredag 30 december 2011

Boooom

Hej, det smälls ungefär tusen raketer utan för 24/7 läskigt as hell!
Hörs sen är hemma hos Armana och tar det chillit, swag!;)

You rock

Hej, skrev inget ner igår, hade helt enkelt inte tid. Är på väg till Armana vi aka snacka lite om några saker sim hänt som jag inte kan säga här. Imorgon är det nyårsafton så jag får väl lägga mig tidigare än vanligt i dag så jag är pigg och glad imorgon. Hörs sen hejdåååå :)))))
Nolife i know ;)


torsdag 29 december 2011

Love u

Hej, är hos Armana och snacka om att det blåser ute, när jag väntade på bussen blåste jag nästan iväg! Inte riktigt men nästan. Busschauffören skrattade åt mig för mitt hår flög runt i hela ansiktet x)
Mana och jag ska hitta på något annat nu så jag skriver mera senare ;)
Min älskade julklapp ❤❤

onsdag 28 december 2011

HEADER

hej, amna har gjort en header till mig fin va? eller? vi äter popcorn och det är gott fast jag har ätit allt nästan, haha. men nu ska vi göra annat hejdååå!

Klart.

Så nu var appen ner laddad och klar, så blir det bättre uppdatering :)

AMNAS PLEACE

hej, glömde bort bloggen igår för jag raderade appen från min telefon men jag ska ladda ner den igen så jag inte glömmer bort! Men det ände inte så himla mycket igår ändå så det kvittar. Sitter hos amna nu och vi är sjukt sociala med våra telefoner, temple run, wordfeud är det som vi tillbringat vår tid till, HAHAHA
skriver senare.

måndag 26 december 2011

Armband

Hej tänkte visa ett armband jag fick idag :)


Va tycks? Fint/fult?

You are amazing, just the way you are.

Hej, jag har typ absolut inget att göra, är hemma hos pappa nu och uppdaterar instagram. Ska smsa Armana och se vad hon hittar på, och trots att jag möter 9 personer på Wordfeud har ingen skrivit nått ord, uh. Men jag skriver mera senare!❤


SALE

Hejhej, kom precis hem från en liten runda på stan med Linn. Det var rea ju men jag hittade inget särskilt, lite trist men ja, Linn köpte faktiskt ett par canada snow strumpor dom var fina! Snart kommer det besök hit hem och senare idag ska jag hem till pappa .

Michaela

..

Hej tänkte bara säga ang tiden som står under inlägget att jag publicerat en viss tid som står där stämmer ej. Jag ska försöka fixa det❤

Little sunshine

Godmorgon, jag var hemma hos Linn på eftermiddag, kväll, natt igår vi hade kul men gjorde inget speciellt. Ska snart dra mig upp ur sängen men just nu orkar jag inte.

Hoppas det kommer gå bra med läsarna eftersom de flesta försvann under min inga inläggs period :)

Dags för bild^^

söndag 25 december 2011

Ändring..

Hej jag har tänkt ta tag i bloggandet igen! Börjar redan imorgon ha det bra tills dess, hejdå ❤