lördag 21 januari 2012

Over and over again

Hej, igår la jag mig hur tidigt som helst, när jag kollade på tv så stängdes mina ögon sig gång på gång liksom, hahah. Idag var jag lika trött som igår jag har gått runt i pyamas hela dagen. Kan säga att mitt humör absolut inte har varit det bästa idag och det är fortfarande lika dåligt, inte det minsta roligt. Twitter har varit mitt liv idag har inte gjort något annat, twitter plus pyamas är lika med en härlig kombination. Amna har gjort en nya header. Ska sätta in den när jag har tid :)

onsdag 18 januari 2012

It's a big big world it's easy to get lost in it..

Hej, är super trött så jag ska lägga mig nu. Kan säga att jag inte har mått bra de senAste timmarna, verkligen. Imorgon ska jag göra hjärt och lung räddning på en docka på idrotten, jag vill inte men vi måste. Har inte mycket mer nu..
Hejdåå

Like a star

Hej, gick ich la mig rätt tidigt igår så jag hann inte blogga en gång till. Iaf har inget speciellt hänt, maten i skolan smakade hur äckligt som helst och jag spydde nästan, inte för att någon ville veta men jaja :)
Byeee

tisdag 17 januari 2012

If tomorrow never comes.

Hej, dagen har varit tråkig för det mesta, men visst har det funnits roliga stunder här och där. Var med Amna efter skolan vi gjorde mest läxor och sånt. Skriver mer senare!;)

måndag 16 januari 2012

Un dos tres, cuatro cinco seis, siete nueve diez.

Hej! Igår var det träning riktigt jobbigt, men i alla fall så var jag hos mana också. Faktiskt när jag tänker efter gjorde vi inget, jo åt mackor och pratade. Hahaha. Detta inlägget är ganska onödigt och även tråkigt. Kan inte någon snälla kommentera om ni vill att jag ska börja med något speciellt.

Kommentera

Kram :)

söndag 15 januari 2012

..

Jag vet att bloggen ser dö trist ut just nu men i veckan ska jag försöka ta en dag till att fixa den..
Puss!

Läxor hit och läxor dit

Hej, jag är glad att bloggen funkar igen. Idag har jag gjort läxor, måste säga att jag gjorde det frivilligt för jag hade inte behövt men det känns skönt att vara klar. Börjar bli bekymrad för jag hittar inte en bok vi läser gemensamt i skolan, alltså alla har varsin likadan. Får ta och leta efter den för jag måste ha läst till en speciell sida på torsdag och tro mig det är många sidor..

Aw, min älskling har färgat håret! Bieber is my bf ;)