fredag 6 januari 2012

Ooooopss

Har inte hunnit blogga för det första har jag haft fullt upp med designen på min andra blogg son jag ska byta till men jag glömde spara inställningarna så allt försvann. För det andra är jag hos mina kusiner så vi har gjort annat och jag har inte haft tid till bloggen. Men jaja, idag åker jag hem så det lär väl bli bättre igen :)
Beställde dessa skalen till min telefon längtar tills dom kommer! Fina/fula?

måndag 2 januari 2012

2+2=fisk.

Sitter hemma hos Armana och vi gör matte och det går jätte bra, haha vi tog bara en liten paus men det går faktiskt bra. Kollade på twilight igår den är så bra jag älskar den verkligen! Har sett alla filmer och längtar tills den sista delen. Hejdå :)

We know the dj.

Godmorgon! Ska dra mig upp ur sängen och ge mig iväg till Armana. Vi ska sova nån dag denna veckan men jag vet inte riktigt när. Fick ett nytt vanligt skal till min telefon av farfar igår, hehe. Så nu kan jag sätta skydd på framsidan som jag längtat efter för jag vill inte ha repor ;)

söndag 1 januari 2012

1 2 3

Hej, ska strax äta har inte alla gjort något speciellt idag gått en runda och inte mycket mer. Var galet trött imorse men nu är det jätte mycket bättre, rätt så pigg faktiskt men jaja. Hörs sen!

Det blir vad du gör det till.

Hej/godmorgon gick upp eller jag blev väckt för en stund sen och var riktigt trött och kan inte förstå att det är 2012. Det låter bra, 2012 mitt bästa år, mitt år som ska bli vad jag gör det till för så är det, det blir vad du gör det till.
2012
Nya månader
Nya veckor
Nya dagar
Nya händelser
Nya problem
Nya lösningar.