lördag 25 februari 2012

SUMMER

hej, sitter och pratar med Mana om olika bikinis som finns på h&m. Själv tyckte jag tre av dom var helt okej. Men det är ju svårt att veta om dom är snygga genom att bara se dom så, och ja. Alla har ju sina nackdelar ska visa dom på bild också. Men det är ju inte sånt man behöver välja vilken man ska ha nu, det är ju några månader till sommaren men det är kul och titta osv.



Det blir väl enklare när det kommer ut i butikerna. Och det kommer ju flera framåt sommaren men jaja. Än så länge var dessa finast. Och alla är från h&m. Jag kollade på andra butikers hemsidor men de har inte fått in än.
Kram

fredag 24 februari 2012

BELIEVE

Hej, gick till mana idag. Vi gick på stan och var hemma hos henne. Köpte solglasögon på gina, har velat om dom riktigt länge och nu köpte jag dom. Fick en ny cykel idag, så nöjd!
Sitter och tittar på tv nu, finns inte jätte mycket men det är okej. Ha det bra!
Nu behöver jag bara sol ;)

LIVE MY LIFE

Hej, jag ska inte byta. Det blir ju bara ännu mer komplicerat, exakt. Men jaja, ska skriva till Mana. Har inte gjort något alls till skolan. så det ska jag göra nu också!

CHANGE BUT STILL THE SAME

Hej, har funderat om jag ska byta blogg namnet till något kortare, jag tror jag gör det senare så då vet alla. Ska göra några skolämnen nu på förmiddagen. Kommer bara göra lite, för jag är rätt trött! Sen ska jag nog träffa Mana. Ska prata med henne efter inlägget. Ha det bra

torsdag 23 februari 2012

BORED

Hej, har grymt tråkigt nu! Har varit med Amna idag. Vi gjorde inget, verkligen inget typ. Igår var jag hos mana och sov över där till idag, snacka om roligt! Denna gången blev det inte en enda bild nästan, annars brukar vi fota hela kvällen. Antagligen hade vi så kul att vi inte hade någon tid till det. Försöker att underhålla mig själv men jo jag vet hej det här går inte..ha det bäst!

söndag 19 februari 2012

LMAO

Hej, idag har jag inte gjort något alls. Bara varit hemma. Det var skönt faktiskt. Igår kollade jag och Armana och Moa på en handbolls match, det var derby så snacka om att lagen var taggade och nervösa. Haha. Har inget att skriva ha det bra!