lördag 17 mars 2012

HAHAHAHAHAHAHAHAH

SUNSHINE WHERE R U

Hej, vaknade upp för någon timme sen. Idag ska jag mest träna till matte provet, det är ändå inget bra väder alls heller.
Kram
bildbrist

fredag 16 mars 2012

JUST SMILE

Hej, fredag idag och det känns amazing. Har varit med Mana idag vi träffade även affe en stund också. Har verkligen haft roligt med dessa två tjejer.

torsdag 15 mars 2012

HAPPY BIRTHDAY

Hej, idag fyller min fina vän år, grattis moa, hoppas du får en underbar dag. Love u
Hahahaha u r amazing just the way u r.

ONCE UPON A TIME

Hej, sitter och har det bra framför min kära vän tv:n. Sitter och väntar på att programmet once upon a time ska bara, jag har faktiskt följt det, så jag hoppas något spännande händer i dagens avsnitt. Ska skriva till mana och höra hur det är med henne. Förresten imorgon fyller min andra kära vän år, Moa.
Och en sak till älskar verkligen byx dressar nu, love

MAKE ME HAPPY

Hej, har sett ett halsband som jag verkligen vill ha. Har sett det innan men jag gillar verkligen det nu. Jag måste köpa det känner jag, riktigt fint.

TAKE CARE OF THE PEOPLE YOU LOVE

Hej, var med ina idag fick egentligen inte vara med någon eftersom jag måste träna till provet jag ska ha i matte. Vi jobbade med saker från skolan i en halv timme, timme. Sen hade vi roligt.
Kram

onsdag 14 mars 2012

LIVE LOVE LAUGH

Hej, sitter och kollar på tv finns inget bra idag. Morgondagen kommer bli helt jag vet inte. Helt crazy är allt jag vet. Får väl se hur det kommer gå . Idag har jag gjort allt möjligt från att varit super smart till att sparkat upp en kille i min klass hans fotboll upp på ett tak som är 10 meter högt om inte ännu högre, tack och lov råkade jag skjuta den så hårt att den kom ner igen. Det hade blivit kaos annars och han var inte ens där när vi andra hade den. Kram

tisdag 13 mars 2012

måndag 12 mars 2012

ICE CREAM

Hej, skolan idag var helt okej. Har ej mått som världens bästa människa för jag har varit grymt förskyld i helgen och det ligger fortfarande kvar lite. Åt glass precis och det var så gott, im in love med glass. Hade nästan glömt vad det smakade. Hahaha.
Love weheartit bilder, amazing.

söndag 11 mars 2012

HEY, I JUST MEET U AND THIS IS CRAZY, BUT HERES MY NUMBER SO CALL ME MAYBE

Hej, vaknade sju imorse och var pigg. Förstår inte hur det kunde hända men nu blev det så. Ser ut som en apa i ansiktet just nu, har inte gjort något sen jag vaknade fast det var två timmar sen. Ska snart äta frukost sen får jag se vad jag hittar på idag.
Kram